Prodaja

U prodajnom asortimanu tvrtke naći ćete proizvode vodećih svjetskih proizvođača, potrebnih za rad u čistim prostorima unutar farmaceutske industrije i bolničkih ljekarni. Nudimo i kompletan program zaštitne opreme vezan na specifične dijelove pojedinih industrijskih grana. Uz navedeno, možemo vam ponuditi i medicinske  proizvode i potrošni materijal potreban za svakodnevni rad u bolnicama, poliklinikama, kao i laboratorijski materijal i opremu koja se koristi u istraživačke i dijagnostičke svrhe.

Uz široki spektar proizvoda koje nudimo unutar različitih prodajnih programa, naš je cilj osigurati korisnicima potpuna rješenja koja će olakšati i poboljšati njihove radne procese.


Proizvodi za čiste prostore

Sanol H distributer je proizvoda za čiste prostore unutar proizvodnih pogona farmaceutske, biotehnološke, kemijske, prehrambene i drugih industrija. Zastupamo najbolje svjetske proizvođače materijala za upotrebu u farmaceutskoj industriji i dijelovima medicinskih ustanova u kojima se vrši priprema i davanje lijekova te bankama tkiva (banka matičnih stanica, banka kože, banka mlijeka i očna banka).

U našem asortimanu možete naći proizvode poput rukavica, otirača, specijalnih dezinficijensa za čiste prostore i krpa pa do same opreme potrebne za čiste prostore.

Zaštitna oprema

Sanol H nudi osobnu zaštitnu opremu za farmaceutsku, kemijsku, prehrambenu i prerađivačku industriju te istraživačke laboratorije i ustanove. U našem asortimanu imamo širok odabir zaštitnih rukavica za različite namjene te zaštitnu obuću, odjela, pokrivala za glavu, zaštitne maske, vizire i naočale. Pažljivim odabirom proizvođača te poznavanjem zakonske regulative osiguravamo da zaštitna oprema u našem asortimanu ispuni svoju funkciju te zaštiti korisnika i osigura mu rad na siguran način.

Medicinski proizvodi i medicinski potrošni materijal

Nudimo specifične medicinske proizvode i kvalitetan medicinski potrošni materijal za bolničke ustanove, privatne poliklinike i umirovljeničke domove. U našem asortimanu imamo kirurške maske, medicinske rukavice od lateksa i nitrila, navlake za obuću, kape, kombinezone, ogrtače, naočale…

Laboratorijska oprema i pribor

Sanol H nudi visoko kvalitetnu opremu i materijale za laboratorijsku upotrebu za biotehnološke, farmaceutske, industrijske i akademske laboratorije. U našem asortimanu nudimo laboratorijske proizvode vodećih europskih proizvođača.